Надградба на серверите, ве молиме почекајте...

Со цел да ја направиме нашата веб страница побрза и постабилна, ние сега ги надградуваме серверите.
Ве молиме проверете дали веб-локацијата е онлајн за околу 10 минути.
Ви благодарам!